Meer ruimte voor LenteLive!

08-02-2023

Vond jij het vorig jaar ook zo druk? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! LenteLive! 2023 heeft meer ruimte voor iedereen! 

De Vecht: 2022 was een editie om nooit meer te vergeten. Het eerste festival dat weer gehouden kon worden na de coronaperiode. Een bijzondere editie met een korte voorbereidingsperiode en sneeuw tijdens de opbouw. Maar wat was het een daverend succes. Binnen een mum van tijd waren alle tickets uitverkocht. Een zeer geslaagde editie, met een tweede festivaltent en de toevoeging van een zaterdagmiddagprogramma. Gelukkig was er ook deze editie weer een zonnige zondag!

Door de groei van het festival, werd het vertrouwde festivalterrein steeds meer benut waardoor het een maatje te klein geworden is. Dit jaar verhuist LenteLive! naar een nieuwer én groter festivalterrein, waar meer ruimte is voor bezoekers maar ook backstage. Het evenement wijkt uiteraard niet af van de Hoevenallee, dus iedereen kan gewoon dezelfde richting op fietsen.

Ook dit jaar zullen er weer twee grote festivaltenten worden geplaatst met een volle programmering. Met meer dan 15 verschillende bands en dj’s, een foodweide, fijne speciaalbieren én cocktails gaan we voor wederom een mooie editie op de nieuwe locatie 14,15,16 april. Uiteraard mag ook de lammetjesweide niet ontbreken op zondag, waarin er volop kinderentertainment aanwezig is, met eigen toiletvoorziening, bar en meer ruimte en een heus reuzenrad dit jaar.